info@naimpex.eu
+ 377 44 138179

Çfarë bëjmë ne

SANITARI

PLLAKA

tiles533

NAIMPEX

  • Për ne
  • Kontakt

Ndërmarrja NAIMPEX ka filluar veprimtarinë e saj qe në vitin 1991, si një ndërmarrje e vogël sanitarie me vetëm 3 punëtore. Në sajë te përkushtimit te staffit tonë të palodhshëm, gjatë udhëtimit tonë afarist, dhe në përpjekje te përmirësimit të shërbimit për klientet tonë ,duke rritur gamen e produkteve tona , Naimpex ka arritur të zhvillohet me plotë kuptimin e fjalës. Tani NAIMPEX numron dy lokacione shitëse atë në Pejë me rreth 600 m2 dhe lokacionin e ri të hapur me 23 korrik 2014 me hapsirë ekspozuese prej 2000m2 dhe depo afër 1500m2.

NAIMPEX tani është një ndër ndërmarrjet më të sukseshme në Kosovë sa i përket produkteve sanitare dhe në bazë të kërkesave të konsumatorëve tonë ,tani kemi zgjeruar veprimtarinë duke shtuar edhe produketet e Pllakave, në mënyrë që klienetët tanë ti gjejnë të gjitha në një vend duke kursyer kështu kohen e tyre të çmueshme.

Картографски данни
Картографски данни ©2016 Google
Картографски данниКартографски данни ©2016 Google
Картографски данни ©2016 Google
Карта

Сателит

KLIENTET FLASIN

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com